Heb jij al eens gehoord van Rendang Daging? Die kans is groot, want Rendang maken is super hip! Rendang is een Indonesisch stoofvleesgerecht en is naar alle waarschijnlijkheid ontstaan als een idee om vlees langer te kunnen bewaren. Met deze Boemboe voor Rendang Vlees breng je vliegensvlug je stoofvlees op smaak met gember, kurkuma, knoflook en nog veel meer aroma's.
Tip: Probeer ook eens Rendang Daging from scratch te maken! Bekijk
Voedingswaarde-etiket | per 100g |
---|---|
Zout | 0.28 g |
FIBTG | 0.5 g |
Suiker | 1.1 g |
ENER-KJ | 521 kJ |
Koolhydraten | 17 g |
Eiwitr | 8.3 g |
FASAT | 0.6 g |
Vetten | 2.6 g |
Energie | 123 kcal |
ENER-COMBINED | 123 kcal / 521 kJ |
Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.
CookingTime15 Minutes
Servings 3
people
SpicinessKruidig,Mild
Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!
CookingTime25 Minutes
Servings 2
people
SpicinessMild