Snij de hamlappen in reepjes. Meng het vlees met 0,5 el citroensap, 6 el Conimex ketjap manis, 2 tl gemberpoeder, 1 tl gemalen galangawortel en eventueel wat zout en peper. Laat 10 minuten marineren.
Kook de witte rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verhit 2 el Conimex wokolie, wok het vlees op een hoog vuur gaar en krokant.
Voeg al roerende 2 dl kokend water toe aan de Conimex babi pangangsaus mix. Voeg de saus toe aan het vlees, en verwarm ca. 1 minuut mee.
Serveer de rijst, met het krokanten varkensvlees en de pangang saus.
Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.
CookingTime15 Minutes
Servings 3
people
SpicinessKruidig,Mild
Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!
CookingTime25 Minutes
Servings 2
people
SpicinessMild