Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 167.655 kcal |
Eiwitten | 17.363 g |
Suikers | 2.118 g |
Vezels | 1.832 g |
Verzadigde vetten | 1.655 g |
Natrium | 1196.084 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 4.468 g |
Zet 1,5 liter water met het blokje bouillon op het vuur. Zodra het water kookt, voeg je de kipfilet toe.
Haal, zodra de kip gaar is, de kip uit de bouillon en trek met een vork de kipfilet los tot kleine kipstukjes.
kook de eieren in ca. 5 min. gaar in kokend water.
Schil de gember en snipper deze fijn, of pers de gember met een knoflookpers.
Voeg de gember, 2 tl Conimex sambal oelek, 3 el Conimex Sojasaus en de 4 (gebroken) Conimex Volkoren Noodles toe aan de bouillon. Breng de soep aan de kook en kook de mie gaar in de soep.
Snij de lente-uitjes in smalle ringetjes. Pel de gekookte eitjes en snij ze in vieren.
Verdeel de soep over 4 kommen en serveer met lente-uitjes, ei en de Conimex gefrituurde uitjes.