Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 618.911 kcal |
Eiwitten | 22.766 g |
Suikers | 33.931 g |
Vezels | 3.666 g |
Verzadigde vetten | 7.597 g |
Natrium | 1569.151 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 24.245 g |
Kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken.
Snijd de biefstuk in hele kleine stukjes, de paprika in reepjes en grote bimi eventueel iets kleiner. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en snijd de takjes van de gewone basilicum in kleine stukjes.
Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de paprika en bimi 3-4 min. tot de bimi gaar, maar nog wel stevig is. Schuif naar 1 kant van de pan. Voeg eventueel ½ el extra wok olie, de stukjes basilicumsteel en de biefstuk toe en roerbak 1 min.
Zet het vuur laag. Voeg de Woksaus toe en meng alles door elkaar. Schep dan de noedels en de basilicumblaadjes erbij en meng goed en warm nog even door. Schep de biefstuk met de chili noedels in 2 grote kommen of op diepe borden.