Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 1046.46 kcal |
Eiwitten | 36.11 g |
Suikers | 74.19 g |
Vezels | 16.58 g |
Verzadigde vetten | 7.98 g |
Natrium | 1669.81 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 45.65 g |
Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de spitskool grof.
Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in vieren. Kook de sperziebonen, bloemkool en spitskool in een pan met gezouten water beetgaar. Kook aan het einde de taugé 1 min. mee. Giet de groenten af en verdeel over 2 borden.
Verwarm intussen de Conimex satésaus. Garneer de groenten met het ei, de Conimex seroendeng en de kroepoek. En serveer de gado gado met de satésaus.