Gado gado - Indonesische groenten met ei

Gado gado Indonesische groenten met ei

Vegetarische gado gado maken? Met dit gado gado recept maak je in 30 minuten heerlijke Indonesische groenten met ei. Serveer hem met Conimex Satésaus Mild of Pikant. 
15 Minutes
2
Mild

Ingrediënten

  • 200 g sperziebonen
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 kleine spitskool
  • 2 eieren
  • 75 g taugé
  • 1 pot Conimex Satésaus Mild 400g
  • 1 handje pinda's
  • Tip: Lekker met vegetarische kroepoek Conimex Kroepoek Jakarta 75 g

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 1046.46 kcal
Eiwitten 36.11 g
Suikers 74.19 g
Vezels 16.58 g
Verzadigde vetten 7.98 g
Natrium 1669.81 mg
Fat Per Nutrient Basis 45.65 g

Bereidingswijze

  1. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de spitskool grof.

  2. Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in vieren. Kook de sperziebonen, bloemkool en spitskool in een pan met gezouten water beetgaar. Kook aan het einde de taugé 1 min. mee. Giet de groenten af en verdeel over 2 borden.

  3. Verwarm intussen de Conimex satésaus. Garneer de groenten met het ei, de Conimex seroendeng en de kroepoek. En serveer de gado gado met de satésaus.

Gado gado - Indonesische groenten met ei

Meer heerlijke recepten

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild