Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 300.0 kcal |
Eiwitten | 12.4 g |
Suikers | 9.2 g |
Vezels | 6.6 g |
Verzadigde vetten | 4.7 g |
Natrium | 2041.0 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 20.5 g |
Snij de prei in halve ringen, de paprika in reepjes en halveer de sugarsnaps.
Snij de lente-ui in smalle ringetjes. Kluts 2 el Conimex Sambal Oelek met de eieren in een kom en voeg als laatste de lente-ui toe. Verhit de pan met 2 el Conimex Wokolie en schenk het eimengsel in een brede (koeken)pan, Laat de ene kant van de omelet in ca. 3 min. gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 min. gaar. Rol de omelet en snijd deze in 4 gelijke stukken.
Meng de Conimex mix voor Nasi Goreng met 100 ml kokend water in een kommetje en laat het even wellen.
Verhit ondertussen een wokpan met 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de prei, de paprika en sugarsnaps ca. 3 min. Voeg de bloemkoolrijst toe en roerbak deze kort mee (ongeveer 1 min). Voeg dan de mix voor Nasi Goreng toe aan de groenten en verwarm het geheel, al roerend, nog even door.
Serveer de pittige omeletrolletjes met de Nasi Goreng.