basis nasi goreng met kip

Nasi Goreng met Kip

Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Dit recept is de perfecte basis voor een heerlijke Nasi Goreng. Heb je nog wat groenten in huis? Voeg ze toe in deze Nasi Goreng! 
15 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 400 g witte rijst
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 1 pakje Conimex Boemboe Nasi Goreng
  • 1 rode ui
  • 1 prei
  • 1 kleine winterpeen
  • 0.5 kleine spitskool
  • 300 g kipfilet blokjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 582.248 kcal
Eiwitten 24.857 g
Suikers 4.659 g
Vezels 4.264 g
Verzadigde vetten 3.418 g
Natrium 63.211 mg
Fat Per Nutrient Basis 14.872 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.

  2. Snijd de winterpeen in kleine blokjes, snipper de ui grof, snijd de prei in halve ringen. Snijd de spitskool in reepjes.

  3. Verhit 2 el Conimex Wokolie in een wok, bak de kipblokjes goudbruin en gaar.

  4. Voeg de gesneden groenten toe en wok deze 2 tot 3 minuten mee.

  5. Doe vervolgens de Conimex Nasi Goreng Boemboe met 50 ml water in de wok met groenten en kip en roer goed door.

  6. Voeg de rijst toe aan de wok en roerbak nog 2 à 3 minuten mee. Eet smakelijk!

Meer heerlijke recepten

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild