Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 595.513 kcal |
Eiwitten | 16.825 g |
Suikers | 7.276 g |
Vezels | 6.445 g |
Verzadigde vetten | 4.826 g |
Natrium | 2040.394 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 20.983 g |
Snijd de prei in ringen en de paprika in reepjes. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
Snijd de lente-ui in smalle ringetjes. Kluts 2 el Conimex sambal Oelek met de eieren in een kom en voeg als laatste de lente-ui toe. Verhit de pan met 2 el Conimex wokolie en schenk het eimengsel in de brede (koeken)pan, laat de ene kant van de omelet in ca. 3 min. gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 min. gaar. Rol de omelet op en snij deze in 4 gelijke stukken.
Meng de mix voor nasi goreng met 100 ml warm water.
Verhit ondertussen een wok met 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de prei en de paprika ca. 3 min. Voeg dan de gekookte rijst en de Conimex Nasi Goreng kruidenmix toe aan de groenten en verwarm het geheel, al roerend, nog even door.
Serveer de pittige omelet rolletjes met de Nasi Goreng.