Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng in een andere pan een klein beetje water aan de kook en kook de sperziebonen 3 minuten voor. Snijd de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3 cm.
Verhit een wok op hoog vuur, voeg een eetlepel wokolie toe en wok de rundvleesreepjes 3 minuten, voeg vervolgens de sperziebonen, Oosterse wokgroenten en de paprika toen en wok nog 4 minuten. Schep de lente-uitjes en 8-10 eetlepels teriyaki saus toe en wok nog 1 minuut.
Voeg de noedels toe en warm alles al omscheppend goed door. Serveer op borden.
Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.
CookingTime15 Minutes
Servings 3
people
SpicinessKruidig,Mild
Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!
CookingTime25 Minutes
Servings 2
people
SpicinessMild