Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 645.21 kcal |
Eiwitten | 25.43 g |
Suikers | 25.41 g |
Vezels | 4.44 g |
Verzadigde vetten | 2.8 g |
Natrium | 888.55 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 12.58 g |
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laten uitlekken.
Pel en hak ondertussen de knoflook en de ui fijn. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes en de tomaten elk in 8 partjes.
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels Conimex wok olie toe en roerbak de kip 3 min. Voeg de bleekselderij en ui toe en wok 4 min. Voeg de knoflook en de tomaat toe en wok 1 min. Voeg de rijst en de Conimex Woksaus Sweet and Sour toe en wok nog 2 min.
Schep de helft van de koriander of peterselie door het gerecht, verdeel over 4 borden of kommen en strooi de rest van de kruiden erover.