Rode Curry met kip en peultjes

Thaise Rode Curry met kip en peultjes

Deze Thaise Rode Curry zet je lekker en snel op tafel! Deze licht pittige Curry is bereid met authentieke specerijen zoals Kaffir limoenblad, rode peper en citroengras. 
15 Minutes
4
Mild

Ingrediënten

  • 300 g kipfilet
  • 400 g verse peultjes of boontjes
  • 2 uien
  • 300 g rijst
  • 400 ml kokosmelk light
  • 1 el Conimex Wokolie
  • 90 g Conimex Rode Curry Paste

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 528.347 kcal
Eiwitten 27.31 g
Suikers 4.114 g
Vezels 5.044 g
Verzadigde vetten 7.309 g
Natrium 80.493 mg
Fat Per Nutrient Basis 12.181 g

Bereidingswijze

  1. Snij de ui in halve ringen en halveer de peultjes. Snij de kipfilet in blokjes.

  2. Kook de rijst gaar.

  3. Verhit 2 el wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg dan de ui en peultjes toe en bak 3 min. kort mee. Zet het vuur laag, voeg de kokosmelk en currypasta toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het gerecht 1-2 min. zachtjes doorkoken.

  4. Serveer de curry met de rijst.

Rode Curry met kip en peultjes

Meer heerlijke recepten

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild