Rode curry is een populaire Thaise curry. Door het gebruik van rode chilipeper heeft de curry een mooi rode kleur. Onze Rode Curry is licht pittig en heeft een heerlijke, volle smaak door de chilipepers, citroengras, laos en knoflook.
Rode curry is lekker met rijst of rijstnoodles en wordt vaak bereid groenten en/of kip of garnalen. Een heel belangrijk ingrediënt van het Rode curry gerecht is natuurlijk de kokosmelk. Al onze Thaise curry's zijn vegan, waardoor ze geschikt zijn voor het maken van een lekkere vegetarische maaltijd. Voeg bijvoorbeeld tofu toe in plaats van kip of lekker veel groenten zoals champignons, paprika en broccoli. Welke groenten goed passen in een curry lees je hier.
Rode curry boemboe heeft heel veel ingrediënten. De exacte ingrediënten kunnen variëren per region en zijn soms afhankelijk van de chef. De volgende ingrediënten worden veelal gebruikt in de bereiding van rode curry paste:
Ontdek Conimex Thaise Rode Curry: laten we wat meer eten zoals ze dat in Thailand doen, daar zijn ze dol op curry's! Probeer zelf deze heerlijk pittige Conimex Thaise rode curry, een supersnelle manier om de smaken van de Thaise keuken bij jou thuis te brengen. Dit recept is ontwikkeld door een Thaise chef en de kruidenpasta bevat smaakvolle ingrediënten zoals rode peper, citroengras, Laos en nog veel meer kruiden en specerijen. Dit geeft onze rode curry een intense en volle smaak. Bekijk voor inspiratie de onderstaande recepten met Rode Curry. Curry is een perfect gerecht om groenten die je nog in huis hebt te verwerken tot een smakelijk gerecht. Onze tip: zorg dat je altijd een zakje curry en een pakje kokosmelk in huis hebt!